Rendőrségi

2014.10.30. 08:41

Rongálás és fémlopás

Székesfehérvár, III. Béla Király térre hívtak rendőri segítséget 2014. október 29-én hajnalban.

A bejelentés alapján a járőrök egy 30 éves besnyői lakost elfogtak, aki éppen egy középület ajtaját verte öklével. A férfi a rongálás során megsérült, ezért az egyenruhások kórházba vitték, majd előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. Az ügyben szabálysértési eljárás indult.

Dunaújvárosban a Táncsics Mihály és Dózsa György út kereszteződésében intézkedtek a járőrök egy személygépkocsi vezetőjével szemben 2014. október 29-én délután. Az intézkedés során a járművet átvizsgálva a rendőrök egy vastelep vételi jegyét találták meg az utasterében, ami alapján elvégzett adatgyűjtések során megállapították, hogy a két férfi egy városi üzemből tulajdonított el vasanyagot. B. Richárdot és L. Zsoltot az egyenruhások a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!