Rendőrségi

2014.07.21. 07:19

Körözöttet fogtak el, kábítószergyanús anyagot foglaltak le

Az elmúlt 24 órában történt Fejér megyében.

Mezőszentgyörgyön körözött személyt fogtak el, Velencén kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2014. július 20-án 19 óra körüli időben Mezőszentgyörgyön a Táncsics utcában igazoltattak egy férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy ellene a Veszprémi Járásbíróság és a Tatabányai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások B.K. László 22 éves tatabányai lakost elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság járőrei 2014. július 19-én éjfél körüli időben Velencén, a vasútállomás közelében igazoltattak egy 32 éves helyi lakost. A rendőrök az intézkedés során a férfi ruházatában kábítószernek tűnő növényi törmeléket találtak. Az egyenruhások a fiatalembert előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol tőle a gyanús anyagot lefoglalták, majd szakértői vizsgálatra küldték. A nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!