Rendőrségi

2014.05.20. 09:48

Megkarmolta az orvost, leköpte a nővért

Egy székesfehérvári nő megkarmolta és fenyegette kezelőorvosát a kórházban. A rendőrök elfogták és büntetőeljárást indítottak ellene.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2014. január 18-án a Fejér Megyei Szent György Kórházból érkezett bejelentés arról, hogy egy nő ellátása során az őt kezelő orvosra és nővérre támadt. Az asszony megkarmolta az orvos kezét, majd leköpte a nővért miközben kiabált és fenyegette őket. A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították L. Józsefné 45 éves helyi lakost, akit a nyomozók közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nő ellen folytatott nyomozást a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!