Rendőrségi

2014.03.29. 07:34

Tolvajokat fogtak el a rendőrök Székesfehérváron

Az elmúlt 24 órában történt Fejér megyében.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2014. március 28-án éjfél körüli időben érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron a Várkörúton található egyik gyorsétterem elől ismeretlen személy ellopott egy egyedi építésű kerékpárt. A helyszínre érkező járőrök keresni kezdték az ellopott kétkerekűt és a Vörösmarty téren igazoltattak egy 30 éves férfit, aki a kerékpárral közlekedett. Az egyenruhások a tolvajt a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2014. március 28-án 17 órakor lopásról érkezett bejelentés Székesfehérvár, Szent Flórián körúton lévő bevásárlóközpont egyik ruházati üzletéből. Két nő és egy férfi nagyobb mennyiségű ruhát akart az üzletből kivinni, de az eladók tetten érték őket és a nőket visszatartották a rendőrök kiérkezéséig, a férfi egy autóval elmenekült. A kiérkező egyenruhások megtalálták a gépkocsival a helyszínt elhagyó férfit is és mindhármukat előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították azt is, hogy a győri trió előtte az Alba Pláza egyik ruházati üzletében is járt és ott sem fizetett az elvitt ruhaneműkért. A 22 és 45 éves nőt, valamint 53 éves férfi társukat a rendőrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!