Rendőrségi

2013.11.18. 08:10

Eltiltott sofőr és kerékpártolvaj

Fejér megye - Járművezetéstől eltiltott sofőrrel és kerékpártolvajjal szemben intézkedtek Fejér megye rendőrei az elmúlt 24 órában.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Mór és Csókakő között a 81-es főúton ellenőriztek a rendőrök vasárnap kora délután egy személygépkocsit, amit egy 45 éves móri férfi vezetett. A sofőr igazoltatása során kiderült, hogy 2013. december 2-ig eltiltották a járművezetéstől. A férfit ezért a járőrök elfogták, majd előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési eljárás indult vele szemben. A férfit, meghallgatását követően a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Az abai körzeti megbízott vasárnap kora este kerékpártolvajt fogott. Aba, Bercsényi utcában igazoltatott egy 25 éves sárosdi férfit. A fiatalember ellenőrzésekor kiderült, hogy az általa használt biciklit nem sokkal korábban a Rákóczi úton található söröző elől tulajdonította el. A férfit a kmb-s elfogta, majd előállította a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt megindult vele szemben az eljárás. Meghallgatását követően a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!