Rendőrségi

2012.08.01. 09:18

Üzletközpontban őrjöngött egy férfi: falhoz vágta a székeket, kést rántott

Fejér megye - Egy székesfehérvári üzletközpont éttermében dühöngő ittas férfit fékeztek meg szabadidejükben az arra járó rendőrök kedden este, Tácon pedig két szomszéd szólalkozott össze délután úgy, hogy tettlegesség lett a vége. Mindkét ügyben garázdaság miatt indítottak eljárást a rendőrök.

feol.hu

R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő szerdán számolt be arról: kedden kora délután Tácról érkezett segélykérés a József Attila utcából. A megállapítás szerint két szomszéd szólalkozott össze, aminek az lett a vége, hogy a 66 éves férfi egy fegyver alakú öngyújtóval fejbe vágta 46 éves szomszédját. A bántalmazottat a kiérkező mentők vitték kórházba. A vizsgálat eredménye szerint sérülése nyolc napon belül gyógyuló, könnyű. A bántalmazót előállították a járőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság miatt megindított büntetőeljárásban gyanúsítottként hallgatták ki.

Este Székesfehérváron a Palotai úton lévő üzletközpont éttermében egy ittas férfi kezdett őrjöngeni. A székeket a falhoz dobálta és a biztonsági őrökkel is összeszólalkozott. Két arra járó szabadidős rendőr, miután észlelte a történteket, próbálta megfékezni a férfit, aki ezek után kést vett elő és azzal hadonászott. A dühöngőt a rendőrök földre teperték, elvették tőle a kést és a helyszínre kért mentővel további ellátásra kórházba vitték. Súlyos fokú ittassága miatt a detoxikálóban helyezték el. Kihallgatására józanodását követően lesz mód - tette hozzá a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!