Rendőrségi

2011.09.15. 21:53

Megtalálták Orosz László kosárlabdázó holttestét

Egy Sopronhoz közeli erdőben megtalálták a május végén eltűnt Orosz László kosárlabdázó holttestét - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

MTI

Kora délután egy középiskolásokból álló kirándulócsoport bukkant Muck közelében a mumifikálódott tetemre; az erősen oszlásnak indult test már felismerhetetlen volt, de zsebeiben a 40 éves portoló irataira és kocsikulcsára bukkantak.
   
A Sopron kosárlabda-csapatának tagja utoljára május 27-én adott magáról életjelet. Kocsiját a város feletti Károly-kilátónál találták meg nem sokkal később. A rendőrség kizárta, hogy Orosz László bűncselekmény áldozatául esett volna, de vizsgálják halála körülményeit - jelezte Kocsis Tünde alezredes.
   
Sajtóhírek szerint Orosz László több éven keresztül a Kaposvár Kosár Klub csapatkapitányaként tevékenykedett, ám szerződését nem hosszabbították meg a klubnál, mivel teljesítménye nem érte el a vezetőség által megkívánt szintet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!