Rendőrségi

2010.10.19. 12:30

Az óvoda előtt verekedett össze két nő

Fejér megye - Nők verekedtek össze Ercsiben, Fehérváron egy idős asszonyt loptak meg, a tolvajok több milliós kárt okoztak.

feol.hu

Késő délelőtt ment be megtévesztéssel két ismeretlen egy idős asszony Horvát István lakótelepi lakásába, majd figyelmét elterelve elvitték az asszony spórolt pénzét. A kár több millió forint.

Délelőtt kilenc órakor két ercsi nővel szemben kellett intézkedniük a rendőröknek. A 30, illetve 31 éves nő a Dózsa György úton lévő óvoda előtt verekedett össze. Az egyik nő könnyű sérülést szenvedett. Mindkettejükkel szemben eljárás indult. Előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók. Ercsi területén történt családi ház betöréshez riasztották a járőröket nem sokkal ezután. Szúnyogháló kivágást követően jutottak be ismeretlen tettesek a bejelentő lakásába, ahonnan laptopot, iratokat, fényképezőgépet vittek el. Egy Mártírok úti ingatlan udvaráról, utánfutón elhelyezett csónakról egy 500 köbcentis csónakmotor eltűnését jelezték a kora délutáni órákban.

Délután a Batsányi utcában intézkedtek ismét a járőrök. Ezúttal egy bántalmazáshoz riasztották őket. A megállapítás szerint egy húsz éves nagykarácsonyi férfi összeveszett a barátnőjével, összeverekedtek, majd kikapta a kezéből a táskáját és elfutott vele. A nő könnyű sérülést szenvedett. A férfit a lakásán megtartott házkutatást követően előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!