Rendőrségi

2010.09.15. 11:26

Zsarolták főnöküket fizetésükért

Elmaradt fizetése miatt zsarolta munkaadóját két férfi Nógrád megyében, a pénzátadás megbeszélt helyszínén mindkettejüket elfogták a rendőrök - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

MTI

A magyarnándori vállalkozót augusztus 15-e óta zsarolták alkalmazottai, akik telefonon és személyesen folyamatosan fenyegették munkaadójukat, hogy fizesse ki elmaradt, összesen 133 ezer forintos munkabérüket - mondta Kiss Andrea.
   
A fenyegetés hatására a sértett zálogul átadta felesége Audi típusú személygépkocsiját, az autó visszaadásáért azonban a zsarolók később 400 ezer forintot kértek - tette hozzá.
   
A pénz átadását egy balassagyarmati üzletközpontba beszélték meg, de ott már a rendőrség is jelen volt - mondta Kiss Andrea. A két férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Ellenük zsarolás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatják az eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!