Rendőrségi

2010.08.23. 06:49

Halálos áramütés érte a kisfiút

A mentősök több mint egy órán át küzdöttek annak a gyermeknek az életéért, akit vasárnap kora délután ért halálos áramütés Jászárokszálláson.

MTI

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: az áramütést szenvedett kétéves kisfiúért a segélykérést követően mentőhelikopter érkezett. A mentősök a helyszínen több mint egy órán át küzdöttek az életéért, de már nem tudtak segíteni rajta. Halálát az elsődleges orvosi szakvélemény alapján szívleállás okozta - tájékoztatott Veres Éva.
   
A sajtóreferens elmondta: az ügyben a rendőrség halált okozó, gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Hozzátette: a baleset okai és körülményei továbbra is tisztázatlanok, csupán annyi bizonyos, hogy az áramütés otthon érte a kisfiút. A tragédia részleteinek kivizsgálása azonban jelenleg is tart Jászárokszálláson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!