Rendőrségi

2010.06.08. 02:29

Szexrabszolgaság

Perugia - Romantikus tengerparti történetnek indult, ám szörnyű bűncselekményként folytatódott, de szerencsésen ért véget - legalábbis az áldozat szempontjából.

MTI

Egy magyar lány ellen elkövetett gyilkossági kísérlet, valamint emberrablás és prostitúcióra való kényszerítés miatt az olasz rendőrség letartóztatott egy albán férfit - jelentette hétfőn az AGI olasz hírügynökség. A 23 éves albán az adriai olasz tengerparton romantikus körülmények között ismerkedett össze a 20 éves magyar lánnyal, akinek munkát ígért. A néhány órás meghitt együttlét után a férfi Perugiába csalta áldozatát, ahol bezárta egy lakásba, és prostitúcióra akarta kényszeríteni. Napokon keresztül pórázon tartotta és verte a lányt, sőt egy alkalommal ki akarta hajítani az ablakon. A szexrabszolgaságra ítélt fogoly azonban megszökött és kihívta a rendőrséget. A perugiai rendőrség akciócsoportja elfogta és börtönbe zárta az albánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!