Reklám

2010.09.06. 08:24

Született OTTHONTEREMTŐK (x)

Az Otthon Centrum díjnyertes hálózata biztos hátteret kínál mindenkinek, aki kipróbálná magát az ingatlanpiacon saját területi iroda nyitásával, s ezáltal maga is otthont tud teremteni ügyfeleinek.

feol.hu

Eredics Éva

2005 óta az Otthon Centrum franchise partnere.

„Az induláskor sokat jelentett, hogy mintát láttam, egy bevált módszert, technológiát. Úgy gondoltam, hogy ha a többiek meg tudták csinálni, akkor én is meg fogom tudni csinálni. Hiteles volt számomra, mert láttam, hogy működik."

"Amikor elhatároztam a családommal együtt, hogy vállalkozásba kezdek, csak a franchise jöhetett szóba. Egy idő után szűkült le konkrétan ingatlanközvetítésre, majd néhány kör után az Otthon Centrum mellett tettük le a voksunkat.

Nagyon sok támogatást kaptunk az Otthon Centrumtól, és nekem ez nagyon sokat jelentett, hiszen pedagógusi pályáról érkeztem. Mindig megkaptam a válaszokat a kérdéseimre.

Ugyanakkor pontosan megfogalmazott elvárások is voltak, amelyek gyakran nagyon keménynek tűntek, de már látom, másképp nem lehetett előbbre jutni. Fontos, hogy a többi franchise partner is mellém állt, sokat segítettek, mindig volt, aki válaszolt a kérdéseimre.

Egy franchise hálózathoz csatlakozni: kitaposott út. Így könnyebb volt belefogni egy számomra teljesen új dologba, nem nekem kellett kitalálnom mindent. El kellett fogadnom a szabályokat, de az egyéniségemet is bele tudtam vinni egy idő után, amikor már eltűntek a kezdeti bizonytalanságok.

Munkánk során fontos, hogy az Otthon Centrum ma már nagyon ismert név az ingatlanközvetítői piacon. Megbízhatóságot jelent az ügyfeleknek, hiszen több városban is látta már egy-egy érdeklődő az irodáinkat. Ez megnyugtató számukra. Biztonságot és tartást ad munkatársaimnak is ez a név.

Az elmúlt év nehézségeiben sokat segített, hogy folyamatosan tájékoztatást kaptunk, hogyan alakul országosan az ingatlanpiaci helyzet, elemzőket hallgathattunk meg a várakozásokról, s ezeket az információkat folyamatosan megosztottuk az ügyfeleinkkel.

Sikerem titka a kitartás, sok munka és egy nagy adag „csakazértis”.

Le kellett rombolni magamban falakat, meg kellett tanulnom újra és újra felállni.

Magamnak is példát mutattam és főleg a gyerekeimnek, akik egy életre mintát kaptak arról, hogyan kell küzdeni és menni előre. A kitűzött célomat, ami 5 éve még álomnak tűnt, elértem."

További információk az Otthon Centrum honlapján!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!