Púder Nélkül

2013.06.26. 11:28

Szeretve lenni...

Tudom, hogy szeret, de nem érzem - gyakran szembesülnek ezzel a mondattal a pár-, illetve családterápiát vezető pszichológusok. Zimmermann Ágnes szerint azért, mert a felek más szeretetnyelvet beszélnek.

S. Töttő Rita

Vészesen sok család van bajban manapság, a párok elbeszélnek egymás mellett, nem figyelnek egymásra - s ez meglátszik a mai gyerekek viselkedésén is. Sok összetevős az, mitől működik, mitől csúszik félre egy kapcsolat, de ezek közül talán az egyik legfontosabb az, hogyan szeretjük a másikat. Legtöbben azt hisszük, hogy úgy kell szeretni a másikat, ahogyan mi szeretnénk, hogy szeressenek bennünket, ám ez korántsem biztos - véli  Zimmermann Ágnes pár- és családterápiával foglalkozó  pszichológus, aki az Otthon Segítünk Alapítvány és a Széna Egyesület a Családokért pályázatának köszönhetően - mesélt erről a Mindenünk a család programsorozat Szeretetnyelv tréningjén.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!