Programok

2011.11.16. 11:21

Kezdődik a hangversenysorozat Nagykarácsonyban

Nagykarácsony - November 18-án, pénteken kezdődik az adventi hangversenysorozat Mikulásfalván. Ezen kívül is számos újdonság ígérkezik a magyar nagyszakállú rezidenciáján.

feol.hu

A koncertsorozat ingyenes, az első hangversenyen a dunaújvárosi harmonika-zenekar és fúvósegyüttes lép színpadra.
Szombaton Bőrönd mese címmel gyerekmusicalt láthatnak majd a vendégek a Megasztárban feltűnt Patai Anna főszereplésével, de aznap két bábjáték is lesz, a Zöld karácsony és a Télapó az erdőben címmel.     
A mézeskalács házikóban kézi munkával készült mézeskalács-figurákat, karácsonyi díszeket lehet vásárolni, a Manófalvi sütödében pedig kemencében készült finomságok és tea várja a látogatógat. 
A  Mikulás-járat is beindult: a karácsonyi színekkel, díszekkel felékesített lovaskocsi a játszóház, a karácsonyi múzeum, a Mikulás cukrászda és a Mézeskalács házikó útvonalán szállítja a vendégeket.

A Mikulás fesztivál november 4-én, nyílt meg a nagyközönség előtt. Mikulás falva számos újdonsággal várja a kicsiket és nagyokat, részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!