Programok

2011.06.28. 18:39

A móri művészeti szövetség programja

Mór - Rendszeres közönségtalálkozókkal, irodalmi műhelymunkával és képzőművészeti kiállításokkal kezdődött vagy másfél évtizede a szövetség előélete a városi könyvtárban.

V. Varga József

A Móri Írók, Képzőművészek Szövetsége (MIKSZ), az első önálló városi amatőr művészeti szövetség 2009 májusában alakult meg,  hivatalosan 35 taggal, létszámuk viszont ma meghaladja a 70 főt.  A művészetek barátait július 2-án, szombaton 15 órától irodalmi, képzőművészeti délutánra hívják a református Szolgáló szeretet házába.  Képek városunkról, Mórról címmel Gergye László festőművész válogat festményeiből, közreműködik Veres-Filotás Erika előadóművész. Csak értetek, és mindig veletek! - bemutatkozik Szekér Istvánné csókakői költő. A Műhelysarok sorozatban pedig Udvardi János és Klein Magda, a MIKSZ (móri amatőr irodalmi és képzőművészeti) folyóirat irodalmi szerkesztői a magyar nyelv rejtelmeiből hoznak ritka példákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!