Tökpiramis, finom falatok és koncertek

2019.09.11. 15:30

Szeptember 13. és 15. között ad otthont a XVI. Rácalmási Tökfesztiválnak a Jankovich kúria

A szervezők sokrétű programkínálat összeállításánál arra törekedtek, hogy minden korosztály találhasson kedvére való elfoglaltságot.

BET

A XVI. Rácalmási Tökfesztiválról nem hiányozhatnak a különböző ínyencségek, a tökös ételek Fotó: Polgár Bettina

A legkisebbeket a három nap során a mesék világába repítik el a színpadi előadások, emellett gyermekműsorral és bohócshow- val is kedveskednek a kicsiknek. Az eseménysorozat bővelkedik zenés-táncos produkciókban, koncertekben is. Színpadra lép többek között Erdős Viola, a Junkies, az R-GO, az Ámokfutók, Ruzsa Magdi, Csocsesz és a Bikini. Természetesen a tökös programok sem hiányozhatnak a XVI. Rácalmási Tökfesztiválról.

A XVI. Rácalmási Tökfesztiválról nem hiányozhatnak a különböző ínyencségek, a tökös ételek
Fotó: Polgár Bettina

Az eseménysorozatot tökpiramis, országos óriástök verseny és kiállítás, tökfaragás, töklámpáskészítés, dísztökkiállítás és vásár, töklámpásos bringatúra, illetve tökhintó is színesti. A rendezvény kísérőprogramjai között szerepel veterán autók és motorok bemutatója, illetve fényszínházi előadás. A vendégek különböző ínyencségek, gasztronómiai különlegességek közül válogathatnak, emellett kézműves árusok kínálják portékáikat a fesztivál során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!