Rúgd a bőrt és nyomd a gombot

2019.06.04. 13:44

Felcsútra csábít a népszerű magyar youtuber, Nessaj

A 12. Puskás-Suzuki-kupa keretein belül kerül megrendezésre a 2. Rúgd a bőrt és nyomd a gombot rendezvény is, melyen maga Nessaj is jelen lesz!

Elekes Gergő

Amint arról már korábban beszámoltunk, Brazília kedvencei, a BL királya és a német rekordbajnok is Felcsútra fog látogatni a 12. Puskás-Suzuki-kupa alkalmából.

Az eseményen az izgalmasabbnál izgalmasabb mérkőzéseken túl a gamer társadalom is képviselteti magát, hisz az e-sport már hazánkban is egyre nagyobb teret hódít meg magának. Ha pedig sport, akkor ki is lehetne jobb képviselője az eseménynek, mint a legnagyobb videómegosztó portálon már két csatornával is rendelkező Nessaj, akinek nem ez lesz az első olyan nyilvános szereplése, ahol személyesen is találkozhatnak vele rajongói, a pingvinek. A fiatalember videójából kiderül, hogy kitartó munkájuk eredményeként meghívást kaptak a Puskás-Suzuki-Kupára, ahol június 10-én, pünkösd hétfőn megrendezésre kerülhet a 2. Rúgd a bőrt és nyomd a gombot.

A „császárpingvin” évek óta a FIFA sorozat rajongója, hovatovább Nessaj FC névre keresztelt, kimondottan a sport témakörére építő csatornájának egyik első videója magának a Pancho Arénának a bejárása volt.

Érdemes lesz tehát kilátogatni Felcsútra a pünkösdi hosszú hétvége során!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!