Bátraké a szerencse

2022.11.12. 14:00

Harci túra Csóron

Ismét megrendezik – immár 21. alkalommal – a gyalogos, nappali, tájékozódási túraversenyt. Mottója:" Nincs az ősznél, nincs ügyetlenebb, elpotyogtat minden levelet. Ha a holdkeltekor a Nap meg nem halna, ugyan hova lenne a holdfény hatalma?”

Hajdú Marianna

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A 21. Harci túra november 19-én 08:30-kor Csóron, a Sportcsarnok előtt veszi kezdetét. Regisztrálni a versenyre szintén itt lehet még az indulás előtt közvetlenül. A csapatokat előzetes időbeosztás alapján indítják. A táv nagyjából 15 kilométer. Ajánlott 4 fős csapatokkal nevezni (felnőtt, gyermek és vegyes kategóriában), mivel az állomáspontokon a feladatok végrehajtásához ez lesz az ideális, de természetesen lehet négynél több fő is. A jelentkezés határideje november 16-a 20:00 óra.
Az állomások harci akadályai között lesz íjászat, menedék építés, drótakadály leküzdése, kötélpályákon történő áthaladás különböző módszerekkel, sziklamászás, sítalpazás, túlélési technikák, sebesültszállítás, sebkötözés, elsősegélynyújtás, légpuska lövészet, svéd pálya, paintball, airsoft, baranta, navigációs, tereptannal kapcsolatos feladatok, jelzések adása-vétele hegycsúcsokról, aknakeresés, stb.
A szervezők ajánlják, hogy az indulók vigyenek magukkal tájolót, esetleg navigációt. A rajt helyszínén meleg teával készülnek, a résztvevő csapatokat a célban finom, meleg ebéd várja. Minden sikeres végrehajtó kitűzőt, valamint emléklapot kap.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!