Hétvégi programajánló

2022.09.22. 08:00

Péntek estétől Mihály-napi sokadalom Bicskén

A hétvége több településen is a Mihály-nap jegyében telik. Ide tartozik Bicske is, ahol a Szent Mihály-napi Sokadalmat évek óta megrendezik. A helyszín az új piac megnyitása óta a Piac tér.

Borsányi Bea

A háromnapos rendezvényen ezúttal is több koncert lesz

Forrás: bicskemuvhaz.hu

A programok sora idén szeptember 23-án pénteken 18 órakor kezdődik: a Lucky Gentlemen zenés előadása után 20 órától a Lord ad koncertet. 

Szombaton reggel 9 órakor traktoros felvonulással indul a kavalkád. Az egész napos programok során bemutatkoznak többek között az óvodások, a zeneiskolások, a Szent László és a Vajda diákjai, valamint a szenior örömtáncosok is, de megnézhetik Dr. Fenyvesi Lóránt zenés műsorát. A Makeshift Duo 16 órakor lép fel, majd 17 órakor kerül sor az olyan előzetesen meghirdetett versenyek eredményhirdetésére, mint a Keressük Bicske lekvárját, Bála szépségverseny, A legszebb konyhakertek, és a Bicske, a virágzó város. Ezt követően, 17.30 órakor Janicsák Veca lép színpadra, majd a Gravity Blues Band játszik. A Mihály-napi pásztortüzet 20 órakor gyújtják meg, 20.30 órakor pedig jön az Ismerős Arcok koncert. A felsoroltak mellett egész nap működik az ugrálóvár és az óriáscsúszda, lehet óriásbuborékot fújni és a Társasjáték Klubba is várnak mindenkit.

Vasárnapra is jut még program: 14 órakor a Mayer Táncműhely tart néptáncbemutatót, fél háromkor 102 galambot engednek szabadon, 15 órakor fellép a Kiflihatjó gyermekzenekar, 16 órakor pedig Varga Viktor. Végül 17.30 órakor Nagy Feró és a Beatrice koncertjével zárul az idei Mihály-napi sokadalom Bicskén. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!