Húsvéti programajánló

2022.04.07. 16:00

Tojásmatrica-gyűjtés a Vál-völgyi Kisvasúton

Újra tojáskereső játékkal várja húsvétkor a gyerekeket a Vál-völgyi Kisvasút.

FMH

Programkavalkád várja a családokat

Forrás: Kisvasút közösségi oldal

Hamarosan itt van az év második négynapos hétvégéje, az idei háromból. Sokan így már azt találgatják, milyen családi programokat szervezzenek húsvét napjaira. A Vál-völgyi Kisvasút például hangulatos tojásmatrica-gyűjtő kalandra hívja a családokat április 16-án, nagyszombaton és 17-én, húsvétvasárnap, ahol akár húsvét hétfőjére könnyedén elkészíthetjük a locsolóknak szánt kézműves ajándékainkat is.

 

10 és 18 óra között a gyerekek a vonaton és Felcsút vasútállomáson tojásmatricákra lelhetnek, s ha sikerül összegyűjteniük négy különböző színűt, beválthatják őket egy különleges ajándékra. Csupán regisztrálniuk kell a Mozdony utcai sátorban, ahol máris megkapják a matricagyűjtő füzetüket, ezt követően indulhat is a tojáskeresés.

 

Ha a tojáskeresők – az ugyan­csak matricalelőhelyként szolgáló – PAFC–Kisvárda mérkőzésre is ellátogatnak, ráadás­ként újabb ajándékra tehetnek szert, amelyet a Pancho Aréna hazai szektoraiban át is vehetnek.

 

Ám nemcsak a kisvasúton, de a Felcsút vasútállomáson felállított sátorban is húsvéti programokkal várják a gyerekeket. Lesz többek között locsolkodás, nyuszi- és báránysimogató, húsvéti kézműveskedés, tojásfestés, körhinta, hajóhinta és számos más népi gyermekjáték, arcfestés és hajfonás, húsvétikalács-készítés és tojásfadíszítés, lufihajtogatás, valamint húsvéti kvíz és tombola, méghozzá nyereményként wellness hétvégéért.

 

A programokra előzetes regisztráció nem szükséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!