Frissen Fejérből

2021.08.27. 07:15

Eötvös-napokra fel! – Kezdődik az egyhetes rendezvény Ercsiben

A pénteki napon kezdetét veszi a város egyik legnagyobb rendezvénye, az Eötvös-napok. A több mint egyhetes esemény első programját délután 5 órakor tekinthetik meg az érdeklődők.

Déri Brenda

Az idei Eötvös-napok kulturális programokban is bővelkedett. Szombaton több fellépő volt a színpadon, köztük helyi kórus, tánccsoport és vendégek is szórakoztatták a nagyérdeműt.

Fotó: Nagy Ferenc

Immáron 21. alkalommal tartják meg a népszerű eseményt, melynek keretében augusztus 17-től egészen szeptember 7-ig különféle előadásokkal, vásárral és fellépő vendégekkel várja Ercsi az oda érkezőket. Szabó Tamás polgármester elmondta, hogy ez az év egyik legjobban várt rendezvénye, így nagyon örül, hogy a pandémia végre nem keresztezi ennek megtartását.

A fent említetteken kívül lesz koszorúzás, filmvetítés, koncertek és versenyek. Az élmény és a szórakozás garantált. Kicsik és nagyok egyaránt örömüket lelhetik a programokban. Egyet biztosra vehetünk: senki sem fog unatkozni.

Vezető képünk egy korábbi Eötvös-napok alkalmával készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!