A Fekete Sas Party idén elmarad!

2020.06.16. 07:45

Motoros veteránbörzét tartanak Polgárdiban

A Fekete Sas Motoros Nemzetség 24. motoros találkozójáról februárban még az a hír járta, hogy július 10. és 12. között zúz majd a megszokottak szerint: hang­erőhangversennyel, vasak felvonulásával, bulizós rock­koncertekkel…

FMH

Vasak, rock és buli – nélkül

Fotó: FMH-archív (Pesti Tamás)

A koronavírus-járvány azonban közbeszólt. Aggódással, korlátozással, megelőzéssel. Polácska Marcsi és Horváth Péter nem győzi a közösségi oldalon érdeklődőknek magyarázni: hiába szabadtéri a rendezvény, motoros találkozókat augusztus 15-ig nem lehet rendezni nálunk. (Meg egyébként a kötés utáni oldás, a szervezőmunka sem megy máról holnapra.)

Jómagam is kíváncsiskodom azért a kultikusnak mondható „eső és koncert” példázatát citálva: most akkor, ha lesz, nem lesz; de ha nem lesz, lesz? Nem lesz! – szögezi le a nemzetség két illusztris személyisége. És akkor mi lesz? – kötöm az ebet a karóhoz.

Vasak, rock és buli – nélkül

– Motoros és veteránbörzét tartunk június 21-én, vasárnap 6 és 13 óra között az utóbbi években jól megszokott helyünkön, a körforgalomnál lévő benzinkútnál – esik meg rajtam a házaspár szíve. – Elárulhatjuk: már előzetesen is sok helyfoglalás érkezett,

a rendkívüli állapotok után mi, „szelíd motorosok” is nagyon vágyunk már ki a szabadba…

A Fekete Sasok slusszpoénként újdonsággal is szolgálnak: a vasárnapi börzén hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal rendezik meg a Pannónia P20–P21 márkatalálkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!