Hogy minden gyermek hazataláljon

2018.05.25. 16:00

Izgalmas előadókkal vár az Ezer Lámpás Éjszakája Székesfehérváron

Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan 8. alkalommal rendezik meg országszerte az Ezer lámpás éjszakája programot. Az Alba Plaza előtti térre vasárnap 17 órától várják az érdeklődőket.

V. Varga József

A New Level Empire is koncertezik

Fotó: Ezer Lámpás

Az országos összefogáshoz Budapest, Dunaújváros, Eger, Győr, Kecskemét, Miskolc, Siófok, Székesfehérvár és Vác csatlakozott, mindazért, hogy felhívják a figyelmet az eltűnt gyerekekre.

A jótékonysági koncert- és programsorozat mottója: Ezer lámpás éjszakája – Hogy minden gyermek hazataláljon! A városokban családi és gyermekprogramokkal, valamint a hazai könnyűzenei élet számos szereplőjének fellépéseivel várják az érdeklődőket.

A civil szervezetek sátrainál a gyermekeltűnésekkel kapcsolatos felvilágosító ismertetőket, tanácsadásokat tartanak, a rendőrség látványos bemutatókkal készül. Szaby­est 17.15, Cserpes Laura 18.25, Csondor Kata 19.30 és a New Level Empire 20.40 órától koncertezik Fehérváron.

A New Level Empire is koncertezik

Az Engedj fel te is egy lufit! program 21.30 órakor veszi kezdetét, az esemény fénypontjaként országszerte összesen húszezer világító lufit engednek a magasba, hogy megmutassák a hazavezető utat az eltűnteknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!