Állás

2022.02.25. 10:17

A B. Braun Avitum Hungary Zrt. ápolót keres dunaújvárosi dialízisközpontjába

A B. Braun a világ egyik vezető egészségügyi vállalata. A Magyar országon 2600 munkatársat foglalkoztató cégcsoport orvosi eszközök fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével, valamint országos dialízishálózatában vesebetegek kezelésével foglalkozik.

Csatlakozz a B. Braun Avitum csapatához, és legyél te is részese  a kiemelkedő színvonalú egészségügyi szolgáltatásnak. ÁPOLÓT KERESÜNK teljes vagy részmunkaidőbe.

A B. Braun Avitum Hungary Zrt. dunaújvárosi dialízisközpontjába  (2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6.) keressük a magas színvonalú munka iránt elkötelezett új kollégánkat ápoló munkakörbe határozott időre, azonnali kezdéssel. 

A pozícióhoz tartozó elvárás: legalább középfokú egészségügyi végzettség (OKJ 55, 2015 előtti OKJ 54 vagy 2020 utáni Szakmajegyzék szerinti  Általános ápolói végzettség). Ha az álláshirdetés felkeltette érdeklődését,  kérjük, küldje el fényképes önéletrajzát a dialízisközpont ápolási és  minőségügyi vezetőjének a [email protected] e-mail címre. 

B. Braun Avitum Hungary Zrt. | www.bbraun.hu 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában