Hirdetés

2021.11.24. 00:00

Tarolnak a Hankook négyévszakosai – Az abroncsgyártó termékei nívós szakmai magazinok tesztjei élén végeztek

A Hankook Tire Kinergy 4S 2 termékcsaládja Európa legnívósabb autós magazinjainak független tesztjein nyújtott kimagasló teljesítményt a négyévszakos abroncsok kategóriájában.

Az Egyesült Királyság legolvasottabb autós magazinja, az Auto Express abroncstesztjei 1998 óta nyújtanak megbízható iránymutatást az olvasók számára. 2021-es tesztjén a Kinergy 4S 2 termékcsalád a legnépszerűbb, 205/55 R16-os méretkategóriában 8 másik termékkel “szállít ringbe” és aratott elsöprő győzelmet. Minden abroncsot több alapvető kritérium, mint a nedves és száraz tapadás, havas tapadás, zaj, gördülési ellenállás és ár alapján értékeltek, illetve teszteltek a finnországi és németországi tesztpályákon. Az Auto Express szerkesztőségének nyilatkozata alapján az abroncs az aquaplaning (vízen felfutás) teszt egyértelmű győztese, és magabiztos formát mutatott a kormányozhatósági teszten is, ahol azokat a kanyarokat is szűken vette, amelyekkel a konkurenciának meggyűlt a baja.

Az Auto Bild tesztjén szintén hasonlóan előkelő helyen végzett a Kinergy 4S 2: Európa vezető magazinja saját kategóriájában az év gyártójának választotta a Hankookot. A szerkesztők döntése az Auto Bild és társmagazinjai 2021-es teszteredményein alapszik. A Kinergy 4S 2 X a legjobb nagy méretű, SUV-kra tervezett négyévszakos abroncs lett az Auto Bild Allrad értékelése szerint, míg a Kinergy 4S 2 bronzérmes lett a személyautók négyévszakos prémium abroncsainak tesztjén. Mindkét helyezés nagyban hozzájárult az összesített eredményhez.

Sanghoon Lee, a Hankook Tire Europe elnöke az eredmények kapcsán azt nyilatkozta, hogy a cég igazi úttörőnek számít ebben a termékkategóriában, hiszen már 20 éve gyárt megbízható négyévszakos abroncsokat vásárlói számára. Mr. Lee hozzátette: a Kinergy 4S termékcsalád tagjai valóban olyan abroncsok, amikre minden időjárási körülmények között számítani lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában