Polgárdi

2014.04.07. 16:00

Az Év legszebb osztálya címért szálltak ringbe a 3. b. lelkes tagjai

Polgárdi - A gyerekek, a pedagógusok és a szülők Meseországot varázsoltak az osztályteremből. A dekoráció már a tavaszt, a húsvétot idézi. Április közepéig lehet szavazni.

V. Varga József

A Széchenyi István Általános Iskola, Gimnázium és Művészeti Alapiskola 3.b osztálya egy nem mindennapi versenybe nevezett be tudtuk meg Kisné Szonn Ibolya igazgatóhelyettestől. A kiírók versenybe hívták az adott osztályt tanító pedagógusokat, az együttműködő szülőket és a gyerekeket azzal a céllal, hogy tegyék szebbé, barátságosabbá környezetüket, azt a teret, ahol tanulnak.

A verseny során visszatérően kiválasztották a hónap legszebb osztályát, áprilisban pedig kiderül, ki nyeri el az Év legszebb osztálya címet. Fejér megyéből a polgárdi iskolások jutottak tovább a megmérettetés országos döntőjébe, mivel ők lettek a decemberi győztesek. Az elért eredmény két tanítónőjük, Tar Dezsőné Marcsi és Rácz Katalin munkáját dicséri.

Osztálytermük egy elvarázsolt kastélynak tűnő régi épületben található, ez ihlette őket, hogy Meseországot varázsoljanak belőle. A dekorációt az aktuális évszak és hónap szerint mindig megújították, elbúcsúztatták a karácsonyt, a telet, a farsangot, s most már a tavaszra, a húsvétra készülnek.

A nyuszik répaautón száguldanak, a gyerekek születésnapját tortatablón köszöntik. Sporttagozatos osztály lévén sikersarkot is kialakítottak: odakerülnek az érmek, a kupák. A mennyezeten életre kelt a madárvilág, vidáman csiripelnek a pom-pom madarak és a fecskék. Az Akikre büszkék vagyunk ajtóra kerülnek fel a tanulmányi sikerekre emlékeztető oklevelek.

A polgárdi nebulók a négyes döntőben debreceni, lábatlani és pécsi társaikkal szálltak ringbe a közösségi oldal szavazataiért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!