CPAC Hungary 2023

2023.05.05. 06:43

Shea Bradley-Farrell: remek miniszterelnökük van

A Counterpoint Intézet elnöke a Magyar Nemzetnek adott interjúban az Oroszország elleni szankciókról, Orbán Viktorról és David Pressman nagykövetről is kifejtette a véleményét.

Shea Bradley-Farrell, az amerikai Counterpoint Institute elnöke beszél a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencián a Bálna Budapestben 2023. május 4-én

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Shea Bradley-Farrell, a Counterpoint Intézet elnöke a Magyar Nemzetnek úgy fogamazott: úgy látja, Orbán Viktornak „a haza az első” felfogása van. Mint mondta, ha Magyarország elfogadta volna az Oroszország elleni szankció­kat, akkor a gazdaság összeomlik, mert hazánk az orosz gáztól függött 85 százalékban.

„Még a szovjet korszak energiainfrastruktúrája van itt, így lehetetlen volt elvágni az orosz energiához kapcsoló köteléket. Azt mondom, ez nem oroszpártiság, hanem magyar pragmatizmus” – jelezte.

A Counterpoint Intézet elnöke pozitívan nyilatkozott Orbán Viktorról:

Azt hiszem, hogy remek miniszterelnökük van. Ő nagyon fontosnak tartja a szuverenitásért vívott harcot, és folyamatosan ezért dolgozik, amit ráadásul rendkívül okosan és őszintén tesz. A férjemmel együtt őszinte harcosnak hívjuk, és mi is az ő példáját követjük, mosollyal az arcunkon.

Shea Bradley-Farrell szerint a magyar példa követendő a gyermekvédelemben, különösen más európai uniós országoknak. Ezenkívül Magyarország kiváló minta az Egyesült Államoknak is, hogy „visszavegyen”.

David Pressmannek, az Egyesült Államok magyarországi nagykövetének itt folytatott tevékenységéről elmondta, szeretné, hogy az emberek tudják: Pressman nem képviseli az amerikaiak többségét, hanem ő az Egyesült Államok nagyon woke, szélsőbaloldali, kommunisztikus vezetését jeleníti meg, ami remélhetőleg hamarosan változni fog.

A teljes interjú IDE kattintva olvasható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában