Olvasó

2015.08.28. 10:35

Felszerelés, ajándékba - Valamennyi tűzoltónak meglepetés volt a szerzemény

Pázmánd - Egy éves tárgyalássorozat előzte meg a nagy napot , amelyen ajándékot kaptak a tűzoltók.

Civil Tudósítónktól

Sisakok, csizmák és különleges cipők, tömlők és sugárcsövek, mászó övek és kesztyűk, vonulási felszerelések. Mind-mind ajándék és támogatás a pázmándi önkéntes tűzoltóságnak. Az egy éve kezdett tárgyalássorozat és több személyes találkozás után érkezett a jó hír Huszka Pétertől, a Budapest Airport forgalmi igazgatójától, hogy beérett a támogatás lehetősége! Teherautóval indultak az önkéntesek, és a közelmúltban átvették a támogatásként adott, csaknem egymillió forint értékű felszerelést. Zainkó Dóra, a Budapest Airport Zrt. asszisztensének segítségével és irányításával az egy éves munka után, az egyesület, a műszaki mentőszerrel alaposan megpakolva érkezett a pázmándi szertárba.

Valamennyi tűzoltónak meglepetés volt a nagy szerzemény, mert sikerült a végsőkig titokban tartani a támogatás tényét. Huszka Péter igazgató azt is elmondta, hogy ez a támogatás nem egyszeri, követheti még következő is.

E. Várkonyi Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!