Olvasó

2013.09.09. 06:35

Pázmándi vereség a Pákozd ellen

A Pázmánd először kapott ki a bajnokságban nem jó játékkal és mindössze egy góllal a Pákozdtól.

Irmes Pál

Pázmánd - Pákozd 0:1

Helyszín: Pázmánd SE Sporttelepe, 150 néző

A pázmándiak jól kezdték a bajnokságot, első 3 meccsükön 7 pontot szereztek, igaz, mindegyik meccsüket otthon játszották. Most az a Pákozd látogatott az újonchoz, amely tavaly még a megyei I. osztályban játszott.

A mérkőzés elején viszont egyáltalán nem látszott meg, hogy tavaly még kétosztálynyi különbség volt a két csapat között. A tizedik perc környékén egy nagy helyzethez jutott a Pázmánd, ám végül csak a kapufát tudták eltalálni a hazaik. Nehány perccel később a vendégek ígéretes helyzetét fejelte mellé az egyik hátvéd. A huszonötödik perc környékén egy pázmándi szabadrúgást védett bravúrosan a Velence-partiak kapusa. A harmincadik percben megszületett a mérkőzés első gólja: egy hazai védő adta el a félpályánál a labdát, a vendégek játékosa pedig rögtön középre tekerte laposan a labdát, amely két pázmándi védő lába között is átpattant, majd a középcsatár esetében még valahogy bele tudott piszkálni a labdába úgy, hogy a kijövő hazai kapust annyira megzavarta, hogy az a labdát nem tudta rendesen elkapni fektében, amely így a hálóba gurult.

A pázmándi szurkolók nem adták fel, tovább buzdították a csapatot, ám ezután már igen unalmas, eseménytelen meccset láthatott a nagyérdemű. A mérkőzés utolsó 10 percében végül elkezdett nyomni a hazai gárda, ám ez sem eredményezett semmit, csupán azt, hogy az egyik vendégjátékost kiállították, de végül a vendégek kiszenvedték a győzelmet.

A Pázmánd tehát először kapott ki a bajnokságban nem jó játékkal és mindössze egy góllal a tavalyi "megyeegyesektől", amely így megőrizte veretlenségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!