Olvasó

2011.01.31. 10:29

Bizarr arcpakolás

Néhány ember a végtelenségig is képes elmenni, ha a szépségről van szó. Egy New York-i fürdő madárkakis arcpakolást kínál frissülni, fiatalodni vágyó vendégeinek.

Miskei Anita

Bizarr, ám a szakértők szerint roppant hatásos a madárürülékből készített készítmény. Ráadásul a szépítő szérum már olyan dívák figyelmét is felkeltette, mint Victoria Beckham. A New York-i fürdő arcpakolását fülemüleürülékből keverik ki, melyhez az alapanyagot a japán Kyushu szigeten gyűjtik össze. Megszárítják, majd biztonságosan UV fény alatt tartják. A madárürüléket aztán rizskorpával és vízzel keverik össze, és az így a kapott masszát ugyanúgy felkenik az arcra, mint bármilyen más pakolást. S bár a fürdő tulajdonosa szerint a pakolás nagy népszerűségnek örvend, Európában még nem terjedt el. Igaz, a szépségért bármire képes divatkövető celebekből itt sincs hiány. Így az is lehetséges, hogy hamarosan hazánkban is kapóssá válik a módszer. Mert bármily rosszul is hangzik, lehet, hogy valóban hatásos. Egyszer a celebektől megtudjuk...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!