Olvasó

2010.12.16. 07:01

Szebben, kis lovag!

Az interneten minden és annak az ellenkezője is megtalálható. Bármit hisznek is az aktuális főhalljakendek, ez amíg világ a világ, internet az internet, ez így is lesz.

Klecska Ernő

Ha lekapcsolják a szivárogtató oldalakat, megbüntetik az internetes naplók, a blogok íróit, akkor is legfeljebb átmennek máshová. Az internet nem ismer határokat – a városi legendák szerint már elődjét, az Advanced Research Projects Agency Network (ARPANET) nevű rendszert is egy atomháború átvészelésére találták ki, mit neki egy Szalai Annamária?!
A sok összevisszaság között néha igazi gyöngyszem is akad. Az egyik így karácsony közeledtével különösen aktuális. Valaki fogta magát, és lefényképezett egy templomi felhívást, amelyik finoman arra hívja fel a hívek figyelmét, hogy Isten házában ki illik kapcsolni a telefont. Finoman, elegánsan, nem úgy mint azok a feliratok, amelyek mellbe vágják az embert, hogy: „Településünkön polgárőrség működik!” vagy „Telefonálni tilos!” Álljon itt példaként a szép szó: Jézus téged is hív – de nem mobilon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!