Péntekre tervezik a befejezését

2024.05.07. 15:22

Csőtörés utáni javítási munkák a Budai úton

A tervezett keddi átadás helyett várhatóan május 10-én, pénteken 13 óra után használhatják ismét az autósok a Budai út Piac tér felé vezető szakaszát.

Bokányi Zsolt

Fotó: Facebook

Május 3 óta lezárva tartják a szakemberek a Budai út József Attila utca – Kégl György utca közötti szakaszt, így a munkálatok idején a Budai úton a városközpont irányába közlekedő járművek a Budai út – Deák Ferenc utca – József Attila utca csomóponttól kizárólag a Deák Ferenc utca és a József Attila utca irányába tudnak tovább haladni. A József Attila utcáról a Budai útra jobbra kanyarodni nem lehet, a megengedett haladási irány a Deák Ferenc utca irányába egyenesen. A városból kifelé a gépjárműforgalom egy forgalmi sávon biztosított a munkálatok idején is. A lezárás miatt kimaradó autóbusz-megállóhely a befelé vezető irányban a Távírda utca elnevezésű megálló. A megállóhelyet érintő autóbuszjáratok a lezárás időtartama alatt a József Attila utca – Rákóczi út – Várkörút – Budai út terelőútvonalon közlekednek és minden érintett megállóban megállnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában