Olvasó

2009.12.02. 03:29

Hit nélkül mit sem ér a játék

Az Albacomp kosárlabdázói elszenvedték második hazai vereségüket a CEBL Kupa során. Tavaly az albások hódították el a serleget, de most nem megy nekik.

Silye Sándor

Sima vereség lett a vége a BK Prostejov ellen (83-99), pedig azt gondolta a mérkőzésre kilátogatott ezer ember, hogy tavalyi hírének megfelelően játszanak majd az albások. Jó, sejtettük kimondva, kimondatlanul, hogy ez a sorozat ebben az esztendőben a csapat építését segíti majd, különösen, hogy két külföldi - Banks, Toya - menet közben érkezett Fehérvárra. Azt bizton tudtuk, mert Szrecsko Szekulovics elmondta, elsősorban a fiataloknak, az addig keveset játszottaknak akar lehetőséget adni. Be is tartotta a szavát, bár az első perceket a standard kezdőötös töltötte a parketten. Tisztában voltunk vele, főleg a legutóbbi hetekben, hogy nagyon tud küzdeni ez a csapat, ennek köszönhették, hogy kiütötték a jó képességű Kecskemétet, és Szolnokon is mindössze egy ponttal maradtak alul. Éppen ezért volt érthetetlen, hogy miért voltak annyira visszafogottak a BK Prostejov ellen? A cseheké jó szerkezetű, erős társulat, akik motiváltan, lelkesen kosárlabdáztak. És ez az, ami szemet szúrt a nézőknek, és fel is tették a kérdést, hogy miért van, hogy a hazai kedvencek nem így tettek. Mert lehet rosszul játszani, de hétfőn este nem csak a rossz játékkal volt gond. Hogy lehet így ráhangolódni a szombati Paks elleni szuperderbire? A nézők nem ezt érdemelték, nagyon jó játékkal, remek győzelemel lehet csak kárpótolni őket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!