A Sepsi OSK kiütötte ellenfelét

2024.03.04. 22:57

Varga Kevin gyönyörű gólt szerzett a székelyföldi csapatban (videó)

A Sepsi OSK az FC Voluntari felett aratott 4-0-s győzelmet a román labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának hétfői játéknapján, írja a Magyar Nemzet. Varga Kevin megszerezte első gólját, és nem is akármilyen gólt szerzett a magyar válogatott szélső!

MW

Varga Kevin gyönyörű gólt lőtt a Voluntari ellen

Forrás: MTI

Fotó: Veres Nándor

Varga Kevin januárban igazolt a ciprusi Apollontól a székelyföldi csapathoz – kezdi cikkét a Magyar Nemzet. A balszélső azóta a Sepsi mind a hét mérkőzésén pályára lépett, és hétfőn az első gólját is megszerezte a klub színeiben. Varga megadta a módját, egy szép egyéni akció végén húsz méterről lőtte ki a bal alsó sarkot.

Varga Kevin helyett aztán Varga Roland állt be

A magyar válogatott futballistát a gólja ellenére is lecserélte Bernd Storck vezetőedző, Varga Roland állt be a helyére, Kecskés Ákos pedig végigjátszotta a 4-0-s hazai győzelemmel végződött találkozót. A Sepsi negyven pontjával a román bajnokság hetedik helyén áll az alapszakasz vége előtt egy fordulóval, miközben a felsőházi rájátszásba hat csapat jut.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában