Kedves gesztus

2022.06.28. 15:02

McEnroe meglátogatja Beckert a börtönben

Az 54 éves sportolót áprilisban két és fél év börtönre ítélte egy londoni bíróság azért, mert szándékos fedezetelrejtéssel igyekezett megakadályozni adóssága behajtását, és ezzel megsértette a csődeljárási törvényt.

Meglátogatja volt riválisát, Boris Beckert a börtönben John McEnroe, az amerikaiak legendás teniszezője.

A 63 éves amerikai sztár televíziós kommentátorként dolgozik a wimbledoni bajnokságon, és a hétfői közvetítés során érzelmes üzenetet küldött az áprilisban elítélt német klasszisnak.

"Szeretünk, Boris, és hiányzol, öregem" - mondta a kamerába McEnroe, aki az 54 éves Beckerhez hasonlóan háromszor nyerte meg a londoni Grand Slam-tornát.

"Big Mac" hozzátette, hogy angliai tartózkodása alatt mindenképpen meglátogatja egykori ellenfelét a Londontól 70 kilométerre található Huntercombe börtönben. Aktív pályafutásuk alatt tízszer játszottak egymással, ebből McEnroe csak kétszer tudott nyerni.

A korábban szintén BBC-s szakkommentátorként tevékenykedő Beckert áprilisban két és fél év börtönre ítélte egy londoni bíróság azért, mert szándékos fedezetelrejtéssel igyekezett megakadályozni adóssága behajtását, és ezzel megsértette a csődeljárási törvényt. A 2012 óta Nagy-Britanniában élő teniszsztár büntetésének második felét várhatóan felfüggesztettre változtatják. Eleinte a hírhedten kemény wandsworth-i büntetés-végrehajtási intézetben volt, majd három hét után átszállították a jóval élhetőbb Huntercombe-ba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában