NBA

2018.10.24. 09:51

Griffin karriercsúcsa kellett a győzelemhez

Blake Griffin karriercsúcsot jelentő 50 pontot szerzett az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján, csapata, a Detroit Pistons hosszabbítás után egy ponttal győzte le a vendég Philadelphia 76ers együttesét.

Kevesebb mint két másodperccel a vége előtt még a vendégek vezettek két ponttal, de Griffin mezőnykosárral egyenlített, majd egy büntetővel a győzelmet érő pontot is megszerezte a házigazdáknak. A Pistons így három mérkőzést követően is hibátlan mérleggel áll. Griffin eddigi legjobbja 47 pont volt.

A Denver már a negyedik győzelmét aratta a szezonban, ezúttal otthon a Sacramento Kings gárdájánál bizonyult jobbnak 14 ponttal. A Nuggets legutóbb a 2009/10-es szezonban kezdett hasonlóan jól, akkor sorozatban öt sikert ért el. Anthony Davis 34 ponttal és 13 lepattanóval vezette győzelemre a New Orleans Pelicans együttesét.

Eredmények:

Detroit Pistons-Philadelphia 76ers 133-132 – hosszabbítás után

Denver Nuggets-Sacramento Kings 126-112

New Orleans Pelicans-Los Angeles Clippers 116-109

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában