Megrázó

2021.12.01. 22:00

„Innen már nem megyek haza” – koronavírus-áldozatok utolsó mondatai szeretteikhez

Az elengedés mindenki számára nehéz, akkor pedig még inkább, ha egy járvány szakítja szét a családokat.

A koronavírus-járvány az elmúlt években nem csak Magyarországon de világszerte is rengeteg áldozatot követelt. Rengetegen vesztették el családtagjaikat, barátaikat a vírus következtében és sajnálatos módon sokaknak az elbúcsúzásra sem volt lehetősége.

A Liverpoolecho munkatársának sikerült olyan emberekkel beszélnie, akik elvesztették egy vagy több közeli hozzátartozójukat a járvány során. Ők elmondták, hogy mit éreztek és mit mondtak szeretteik az utolsó pillanatokban – írja a Ripost.

Suzanne: „Borzasztó volt, nem tudtam vele menni amikor elvitték, azt sem tudtam mi történik. Ez volt életem legtraumatikusabb élménye, azóta is kísértenek az emlékek. Amikor kórházba került még nem tudtam, hogy soha többé nem fog onnan kijönni, hogy ez az utolsó pillanat amikor láthatom, azóta sem tudtam feldolgozni azt ami történt”

Ann: „Miután két órát vártunk a sürgősségin, az orvos azt mondta anyukámnak, hogy be kell feküdnie a kórházba. Anya utálta a kórházakat. Ott ültem mellette és sírva könyörgött, hogy ne kelljen befeküdnie, hogy vigyem őt haza, de nem volt más választásom.”

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!