a pletykafészek

2019.07.18. 20:15

Keserédes hírt kaptak a Gossip Girl rajongói

Tíz részes spin-off érkezik, mely nyolc évvel a befejező rész után játszódik majd.

Gossip Girl TV Series2007 - ???? USA 2002 Season2, episode 13 : O Brother, Where Bart Thou? Director : Joe Lazarov Kelly Rutherford, Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford,

Forrás: AFP / Archives du 7eme Art / Photo12

Fotó: Photo12

Az HBO Max streaming szolgáltató a tiniket hamar megnyeri majd magának, ahogy a Just Jared is beszámolt róla, folytatást készítenek a Gossip Girl, vagy ahogyan hazánkban futott, a Pletykafészek című igen napszerű sorozathoz – írja a hirado.hu.

Sajnos azonban, aki arra számít, hogy ismét láthatja Serena van der Woodsent (Blake Lively), vagy Blair Waldorfot (Leighton Meester), azoknak rossz hírűnk van, a régi főszereplők ugyanis nem térnek vissza. A hírek szerint a történet nyolc évvel az eredeti sorozat utolsó része után veszi majd fel a fonalat, és a New York-i elit iskola legújabb pletykás generációjára fókuszál majd.

Az új sorozathoz tíz egy órás epizódot forgatnak, arról azonban még nincs hír, hogy kik kapnak benne szerepet, és hogy mikor kezdődhet a forgatás.

Borítókép: Kelly Rutherford, Blake Lively, Leighton Meester és Chace Crawford a népszerű sorozat 2. évadában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!