29 év után

2019.02.28. 15:12

A régi szereplőkkel tér vissza a Beverly Hills 90210

A Fox csatorna egy különleges évaddal készül a széria rajongóinak.

Forrás: YouTube

A Beverly Hills 90210 című sorozat visszatér a képernyőkre, mely irányítószámon sok minden változott azóta, hogy a nézők utoljára látták a kedvenc karaktereiket – írja a justjared.com-ra hivatkozva a hirado.hu.

A Fox csatorna egy különleges évaddal készül a széria rajongóinak, melyet idén nyáron tűznek műsorra. A hat részes folytatásban ráadásul a régi szereplők is benne lesznek, köztük Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green és persze Tori Spelling.

Azonban a történet elég kacifántosnak ígérkezik, ugyanis a színészek ezúttal saját magukat alakítják majd, egészen pontosan azt, hogyan dolgoznak kasszasiker sorozatuk folytatásán. A készítők azt ígérik, sokkal izgalmasabb lesz, mint egy sima reboot.

És hogy, hogyan néznek ki a sorozat sztárjai 29 évvel később, ebbe a Brandon Walsht alakító Jason Priestley már egy kis bepillantást is engedett:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!