a nagy titok

2018.08.01. 13:57

Fiatal pasijuktól szépülnek a sztárok

Kapcsolatok, melyekben a kor csupán másodlagos szerepet játszik.

Szexik, magabiztosak és sikeresek – az összeállításban olyan híres párokról olvashatnak, ahol a hölgyek jóval idősebbek, mint zsenge szerelmük, ők mégis fittyet hánynak a prűd megjegyzésekre – írja a Lokál.

Heidi Klum és Tom Kaulitz: 17 év korkülönbség

A 45 éves szupermodell és fiatal párja néhány hónapja vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. Heidi azt mondta, hogy nem foglalkozik a fintorgókkal, ha adna a véleményükre, csupán jobban ráncosodna.

Pamela Anderson és Adil Rami: 19 év korkülönbség

Az 51 éves Pamela néhány hónapja mesélt arról, hogy fiatal szerelme, a 32 éves Adil segítette át a menopauza nehéz időszakán. „Ő nem beszél túl jól angolul, én nem tudok jól franciául, így marad nekünk a testbeszéd” – kacsintott a színésznő, akinek állítólag Rami nemrég megkérte a kezét.

Robin Wright és Clément Giraudet: 15 év korkülönbség

Robin és Clément másfél éve vannak együtt, márciusban már azt rebesgették, hogy a pár össze is házasodott, mert hasonló gyűrűt viseltek. Néhány nappal ezelőtt Caprin, a tengerparton látták a gerlepárt. Robinnak 52 évesen nem Clément az első fiatalabb férfi az életében, korábban a 14 évvel fiatalabb Ben Foster jegyese volt.

Kris Jenner és Corey Gamble: 25 év korkülönbség

Kim Kardashian édesanyja sem aprózza el, a 62 éves Kris Jenner a nála 25 évvel fiatalabb Corey Gamble-lel jár. A férfi és Kris kapcsolatát a testiségen túl állítólag a pénz motiválja.

Fotók és borítókép: lokal.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!