Nádasdladány

2013.02.14. 20:04

Ladány szerelmespárja: Bernadett és Attila

Valentin-nap alkalmából versenyre hívtak minden szerelmespárt Nádasdladányban. Szombaton fotóztak, csütörtökön sorsoltak.

V. Varga József

Fortuna nagyasszony Bernadettre és Attilára mosolygott - ők nyerték el az idén első alkalommal meghirdetett Valentin-napi versenyben a falu szerelmespárja címet, és főnyereményként a gyertyafényes vacsorát. A Sors keze - ahogy Buzás Lajosné Irénke önkormányzati képviselő, a nyugdíjasklub elnöke saját magát titulálta - Kormány Bernadett és Nagy Attila nevét húzta ki a kerámia serlegnek álcázott kalapból csütörtök délelőtt a községházán.

 

A település szerelmespárja: Kormány Bernadett és Nagy Attila Valentin-Bernadett-Attila (Fotó: V. Varga József)

A krónikás is megsejthetett valamit, hiszen a szombati hóesésben a Nádasdy-családhoz is kötődő Valentiny János festőművészről elnevezett parkban (a fahídnál) éppen a későbbi nyertes párt fotózta le. A főhopmester, Ribi-Sass Zsuzska mindig kitalál valamit - mesélte Betti még szombaton -, ők is jöttek az első hívó szóra fényképeszkedni. Hétéves kislányuk, Ajsa nem állt kötélnek, nem engedte, hogy fotó készüljön róla. Amikor szülei mosolyogva, ölelkezve, boldogan kapaszkodtak egymás nyakába, még meg is jegyezte a hétévesek megingathatatlan önérzetével: Ne gondoljátok, hogy menők vagytok

 

 

Kissné Borika (b), Buzásné Irénke és Ribi-Sass Zsuzsanna sorsolt

A győzteseken kívül a falu legkedveltebb szerelmespárjai közé bekerült még Bocs Nikolett és Scheider Máté, Ribi-Sass Zsuzsanna és Ribi Attila, Fister Fatima és Toskov Attila, Rada Claudia és Prei Ádám. (Zsuzska és Fatima anya és lánya!). A sorsolásnál Kiss Bertalanné Borika, a képviselő-testület szociális bizottságának külső tagja segédkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!