Mór

2016.12.14. 17:40

Vasárnap nemezelni, mintázni lehet

Mór - A Szent István téri Lábas-házban a Tücsök Művek Kulturális Egyesület tagjainak munkáiból látható kiállítás. A tárlathoz vasárnap kézműves program is kapcsolódik.

Gombkötő Gina

Nemez, bronz, agyag, papír, textil, kép, szobor, játék, valamint kerámia munkák szerepelnek együtt a csoportos tárlaton. A bemutatkozó alkotók: Hellenbach Gabriella, Manner Zsuzsa, Mosberger Róbert, Nagy Károly, Rozgonyi Gábor, Péterfy Dóra és Tapolczai Mária.

Az egyesülethez tartozó alkotók a tárlat megnyitóján, balról: Péterfy Dóra, Hellenbach Gabriella, Tapolczai Mária, Manner Zsuzsa, Rozgonyi Gábor, Nagy Károly és Mosberger Róbert
Fotó:Tücsök Művek

A kiállítás naponta 17-től 18 óráig látogatható, illetve előzetes bejelentkezéssel más időpontokban is. A tárlat zárónapján, december 18-án 15-től18 óráig karácsonyi készülődésre is invitálja a Tücsök M. a közönséget: nemezeléssel, mintázással és kitűzőkészítéssel lehet ezen a délutánon foglaltoskodni, a Lábas-házban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!