Mór

2015.07.14. 16:13

Kezdődik a harmadik Public Art

Mór – Köztéri alkotások készülnek a Szent István parkban szerdától szombatig, a harmadik Public Art keretében.

FMH-információ

A város központjában zajlik majd a rendezvény, amelyre idén meghívást kapott Erőss Ildikó, Kereszty Soma, Pintér Balázs és Restyánszki Attila szobrászművész, Kelemen Marián Éva festőművész, Rohonczi István képzőművész; Mosberger Róbert grafikus, fotográfus, képzőművész; Tóth Adrienn és Varga Gábor Farkas grafikusművész.

Az alkotás folyamatát az érdeklődők nyomon követhetik a Szent István parkban.

A MIKSZ, a Móri Írók, Képzőművészek Szövetsége alkotósátorát július 18-án, szombaton verik fel a prog-ram keretében. Délelőtt tíztől este hat óráig várják az érdeklődőket a Radnóti iskola előtti téren (eső esetén a régi moziban): a művészasztalnál közös alkotásra hívnak mindenkit, de családi játékokat is kínálnak a szervezők – persze a művészetek jegyében. A zene sem marad ki a programok közül, hiszen több koncertet is rendeznek a Public Art ideje alatt. Július 17-én, pénteken 19 óra az Elements zenél a színpadon, kilenc órától pedig a Blahalousiana ad koncertet. Másnap, július 18-án az Eleven Hold érkezik, ők 19 órátóül játszanak, a Vasárnapi fiúk pedig két órával utánuk lépnek majd színpadra. A koncertek helyszíne rossz idő esetén ugyancsak a régi mozi épülete – de szép időt ígérnek a szervezők!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!