Mór

2012.02.22. 12:33

Dotálják a gyerek születését

Bakonycsernye - Várhatóan az idén sem lesz szüksége hitelre a község önkormányzatának, amely a helyi családok minden újonnan született gyereke után 20 ezer forintos támogatást nyújt.

B. Kiss László

Egyhangú szavazással fogadta el a település 2012-es költségvetését az önkormányzat képviselő-testülete. A 348 milliós büdzsé kiadási és bevételi oldala  megegyezik.  Az önkormányzat évek óta kiegyensúlyozott gazdálkodást folytat, melynek eredménye, hogy idén sem lesz szükség működéscélú hitelre, sőt az előttük álló fejlesztéseket is pályázati pénzekből valamint önerőből valósítják meg - mondta el lapunknak Turi Balázs polgármester.  A sportöltöző bővítésén  túl felújítják az evangélikus templom alatti buszmegállót, korszerűsítik a II. számú orvosi rendelő fűtési rendszerét. A költségvetés számol a vízrendezés második  üteméhez benyújtandó pályázat költségeivel is.  Minden életvitelszerűen Csernyén  lakó család újonnan  születő gyereke után egyszeri,  20 ezer forintos  támogatást nyújt a község.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!