Mezőszentgyörgy

2014.06.05. 07:51

Őrizetben a mezőszentgyörgyi autófeltörő

A sértett kerékpárral indult az autóját feltörő férfi nyomába, utolérte és visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig. A székesfehérvári nyomozók a tolvajt őrizetbe vették.

Mezőszentgyörgyön a Kossuth utcában egy parkoló gépkocsit kinyitott egy férfi és abból egy autóstáskát vitt el. Az éppen akkor hazaérkező tulajdonos látta, amint autója mellől egy alak kerékpárral sietve távozik. A sértett felugrott saját kerékpárjára és üldözőbe vette a feltételezett tettest. Amikor utolérte a tolvajt megállította és a közben szintén kétkerekűvel odaérkező barátja segítségével visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig. A férfi közben mindkettőjüket szidalmazta és fenyegette.

A helyszínre érkező járőrök F. Kálmán 34 éves mezőszentgyörgyi lakost elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség, valamint zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!