Martonvásár

2013.06.23. 17:46

Tisztújítás volt a Leadernél

Új tisztségviselőket választott a váli Leader csoport közgyűlése június 13-án a váli községházán.

Klecska Ernő

A megjelent 50 tagból 47-49 igen szavazattal támogatta a tisztújítást. E szerint elnökségi tag lett Horváth Judit, aki (korábban is az elnökség aktív tagja volt, a képviselt tabajdi civil szervezetnél történt változások okán más formában kellett belépnie az egyesületbe. E tisztet tölti be Boriszov Zoltán, Baracska polgármestere, aki eddig a felügyelő bizottság elnöki feladatait látta el.

Elnökségi tag lett Victorné Erdős Eszter, a KIM ráckeresztúri Drogterápiás Otthon vezetője és Horváth Bálint martonvásári képviselő. A megjelentek Tóth Andrásné személyében új alelnököt is választottak. A felügyelő bizottság új alelnöke Tóth Béla Gyúró polgármestere, korábban a felügyelő bizottság tagja, új tagja pedig Bechtold Tamás, Vál község polgármestere lett.

2013. június 17-én nyílik meg a LEADER harmadik pályázati körének beadási időszaka. A felülvizsgált helyi vidékfejlesztési stratégiát a Völgy Vidék Közösség Közgyűlése tavasszal fogadta el.

 




Az irányító hatóság június 17-én 20 órai hatállyal felfüggesztette a Völgy Vidék Közösség illetékességi területén a pályázatok benyújtási lehetőségét mind a gazdaságfejlesztésre, mind a szolgáltatás-fejlesztésre irányuló projektek kapcsán, tekintettel arra, hogy a beérkezett pályázatok kalkulált támogatási igénye meghaladta a rendelkezésre álló fejlesztési forrás összegét. Ezt követően sem projekt adatlap, sem Leader támogatási kérelem nem adható be, új kérelemfeltöltés nem indítható!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!