OTFM

2020.07.13. 15:30

Dudaszonátával űzték el az esőt szezonnyitó találkozójukon a fehérvári opelosok

Múlt szombaton 14 órakor az Aszalvölgyi úti hipermarket parkolójában került sor az Opel Találkozósok Fejér Megye, vagyis az OTFM idei szezonnyitó találkozójára.

Elekes Gergő

Sok bámészkodót vonzott az autók látványa

Forrás: OTFM

Hosszú idő telt el a villámos márka rajongóinak legutolsó eseménye óta, hiszen 2019. október 12-e óta vártak arra a tagok, hogy ismét összefuthasson a család. A Juhász Tamás vezette csapat ugyanis több szimpla baráti társaságnál, vállt vállvetve, folyamatosan egymást segítve élik napjaikat a fiatalok.

Körülbelül 35-40 autó érkezett az ország főként nyugati régiójából, és 50-60 fős társaság volt jelen a szombati szemlén – vagy ahogy az elnök fogalmazott – pikniken, mely során szakmai beszélgetések, baráti csevegések mellett az idei éves terveiket is megvitatták. Sőt!

OPC szépségek a parkolóban
Fotó: OTFM

Tordasról egy új klubtag is érkezett, aki először vett részt ilyen eseményen, azt pedig elég emlékezetesen tette: az idős úr, „Sanyi bácsi” tárcsán sütött házi szalonnát, kolbászt a parkolóban saját, mosógépdobból kialakított főzőüstjén, nagy sikert aratva a fiatalok körében.

Fotó: OTFM

A kellemes nyári meleg időt mindössze egy negyed órás vihar zavarta meg, mely során a résztvevők autóikban ülve, a modern technikát kihasználva folytatták a beszélgetést (cseteltek), eközben pedig dudaszóval próbálták elűzni a hirtelen jött hidegzuhanyt. Céljuk sikerült, 15 perccel később már ismét derült ég alatt folytathatták a napot, az üzletekből kiérkező bámészkodók nagy örömére.

Sok bámészkodót vonzott az autók látványa
Fotó: OTFM

Juhász Tamás az idei év terveivel kapcsolatban elmondta, a mini találkozókat minden hónap második szombatján szeretnék megtartani ezen a helyszínen, emellett pedig előkészületben van egy többnapos családi összejövetel is, melyre vagy a nyár végén vagy kora ősszel kerülne sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!