Olsz szív

2023.08.08. 13:30

Fiat találkozó lesz a velencei Drótszamárban

Az olasz márka szerelmeseit várják a Velencei-tó partjára egy háromnapos találkozóra, augusztus 18-20-ig, a Fiat Fanatic Team rendezésében.

Elekes Gergő

A 2018-as találkozón 350-en vettek részt

Forrás: Ortner-Piber Zsu

A szervezők kicsikre és nagyokra egyaránt gondoltak, hiszen az autós programok mellett egyéb szórakozási lehetőséggel is készülnek. Az érdeklődőket autóhúzás, Turbo dobálás, sör-és teaivó verseny várja, míg a kicsik arcfestésre, csillámtetoválásra és hajfonásra készülhetnek. 

Amint azt a találkozó főszervezője, Ortner-Piber Zsuzsanna a feol.hu-nak elmondta, a kemping területén ugrálóvár is lesz, így egészen biztos, hogy a legapróbbak is jól fogják érezni magukat. 

Forrás: Ortner-Piber Zsu

Ha pedig autós találkozó, akkor természetesen nem maradhat el a szépségverseny sem, 3 kategóriában mérhetik össze járműveiket a tulajdonosok: díjazni fogják a legszebb "szöggyári", épített/tuning gépeket, valamint még a találkozó legszakadtabb autója is díjjal térhet majd haza. És ugyan az esemény neve magában foglalja a Fiat márkát, a főszervező elmondta, minden érdeklődőt várnak, akinek járművében ott dobog az olasz szív, márkától függetlenül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!