Trabant

2022.11.02. 07:45

Velencei-tavat kerültek a kelet-német csodák (videó)

A Mol Aréna Sóstó stadionnál levő parkolóban gyülekeztek október utolsó előtti napján a trabantosok és az egy tiszteletbeli wartburgos. Autóikkal konvojként megmutatták magukat a megyeszékhelynek, s megnézték, hogy festenek járgányaik a szürke őszbe burkolózott "díszletnél", a Velence-tónál.

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: Ulrich Tamás

- Az ősz utolsó "langyosabb" napjait kihasználva, úgy gondoltuk, mi fehérvári trabisok, hogy a sokszor bevált Székesfehérvár-Sukoró-Velence-Agárd-Székesfehérvár útvonalon megmutatjuk ezeket a kis kelet-német csodákat az utakon. Másrészt a trabisok és wartburgosok Fejér megyei közösségét is próbáljuk folyamatosan fenntartani. 12 - 14 autóval jöttünk össze ezúttal - részben a kicsit ködös időjárás miatt - de nemsokára, Mikulás napján egy nagyobb volumenű találkozóra kerítünk sort - mondta el a feol.hu-nak Ulrich Tamás szervező (egyben résztvevő is persze), aki "társai" Vid Péter és Lajos Róbert nevében is nyilatkozott. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!