Frissen Fejérből

2021.07.29. 07:30

Hatodik alkalommal találkoztak a motorosok Sárszentágotán

A motorozás szerelmeseinek kedvezett a napokban a hatodik motorostalálkozó, amelyen szinkronban csengett fel a durrogó kipufogó és a nyikorgó kerék szólama.

Déri Brenda

Az áldást követően felszántották a település utcáit

Fotó: Sebestyén Zoltán, Sebestyén Zsanett

Egy élményekkel teli eseményt tudhat magáénak az elmúlt napokból Sárszentágota, ugyanis a településen immáron hatodik alkalommal rendezték meg a motorostalálkozót. Az esemény helyszínéül szolgáló Búcsú térre közel 80 motorkerékpár érkezett, melyeket a három tagú zsűri öt külön kategóriában díjazott. A motorosok amellett, hogy megcsillogtathatták tudásukat az ügyességi versenyen, még egy KRESZ-teszt kitöltésével is próbára tehették ismereteiket, ami, valljuk be, sok esetben kifog még a legrutinosabb sofőrökön is. A felvonulásukat Bognár Károly atya áldotta meg. Az áldást követően pedig el is indultak, hogy felszántsák a község utcáit, és felkeltsék azok figyelmét az összejövetelre, akik otthon maradtak.

Az áldást követően felszántották a település utcáit
Fotó: Sebestyén Zoltán, Sebestyén Zsanett

Szerencsére rendezvényről rendezvényre egyre több érdeklődőnek örvendhetnek, így ezen a motoros eseményen is akadtak nézők szép számmal. Közülük a bátrabbak még a délutáni tekeversenyre is beneveztek. A felvonulás után a kálozi Dirty Stunt Team motorosbemutatója kápráztatta el mutatványaival az oda érkezőket.

Végül, a nap zárásaként a szabadtéri piknikmozi várta mindazokat, akik pokrócon heverészve, némi rágcsálnivaló elfogyasztása mellett vágytak egy kis filmnézős kikapcsolódásra Sárszentágotán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!